Masarnia Kuznocin

Masarnia Kuznocin
Masarnia Kuznocin to niewielki, rodzinny zakład mięsny mieszczący się we wsi Kuznocin niedaleko Sochaczewa. Państwo Kłoszewscy od ponad 20 lat łączą doświadczenie oraz rodzinną tradycję. Stawiają na najwyższą jakość mięsa oraz tradycyjne receptury. Surowiec pochodzi od zwierząt karmionych wyłącznie naturalnie w najbliższej okolicy zakładu. Wędzenie odbywa się na zrębkach drzewnych bukowo-olchowych oraz drewnie dębowym w naturalnym dymie. Masarnia Kuznocin jest producentem surowego mięsa, kiełbas, wędlin i innych wyrobów mięsnych, jak pasztety czy parówki. W sklepie Pora na Pola zamówisz dostępne poniżej wyroby tradycyjne i mięsa najwyższej jakości. Wiadomo, że najlepszym śniadaniem dla dziecka są paróweczki. Warto jednak wybierać tylko te sprawdzone, z prawdziwego mięsa a nie tylko tłuszczy dziwnego pochodzenia i innych, wątpliwych składników. W ofercie masarni Kuznocin znajdują się zarówno drobiowe jak i wieprzowo-cielęce. Gwarantujemy wyłącznie naturalne i bezpieczne dla zdrowia składniki – nieoceniony smak tradycyjnych wyrobów dokładamy gratis :). Chcąc żurek czy barszcz biały wynieść na wyższy poziom walorów smakowych wybierz specjał od masarni Kusnocin jak biała kiełbasa surowa z czosnkiem i majerankiem.

Alt Naturalnie, bezpośrednio od rolników i małych manufaktur Bez ich pasji nie byłoby naszego TARGU. Poznajcie kilku z nich. Od pierwszych 5 dostawców w 2017 roku nasza współpraca rozwinęła się dziś do ponad 90 rolników, ogrodników, hodowców czy rzemieślników i z tygodnia na tydzień rośnie!
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.