Przetwory

  • Przetwory warzywne
  • Wyroby z owoców
  • Kiszonki
    Nie warto kisić się w domu, walcząc z przeziębieniami czy dolegliwościami żołądkowymi. Włączenie kiszonek do codziennej diety wzmocni odporność i serce (oraz włosy i paznokcie!), obniży cholesterol, a działanie układu pokarmowego doprowadzi do perfekcji. Dostępne w Pora na Pola niepasteryzowane kiszonki dodadzą energii do prowadzenia aktywnego trybu życia i kulinarnych eksperymentów z nowymi smakami znanych warzyw.
  • Zakwasy
    Doskonały, aromatyczny napój, zawierający kompleks witamin i minerałów, pobudzający układ odpornościowy, wspomagający prawidłowe trawienie, polecany w profilaktyce wrzodów żołądka i anemii... Brzmi jak kolejna reklama cudownego leku? Takie są zakwasy z buraków i kapusty! Serio serio! Ich prozdrowotne działanie sprawdziliśmy w Pora na Pola. Teraz, razem z Zakwasownią, chcemy dzielić się z Wami tym dobrem natury. Pijcie na zdrowie!
  • Soki warzywne
  • Konfitury
  • Dżemy
  • Grzyby marynowane
  • Kimchi
    Ekologiczne kimchi, czyli tradycja i zdrowie zamknięte w słoiku. O jego wyjątkowości świadczy fakt, jak ważne jest w koreańskiej kulturze. Teraz te niezwykłe kiszonki trafiają również na polskie stoły oraz... do polskich żołądków (skąd mają już prostą drogę do jelit, o które dbają kompleksowo!). Unikalny, pikantno-rybny smak klasycznego kimchi i nietuzinkowe nuty oryginalnych dodatków zachwycą nie tylko miłośników kuchni azjatyckiej.
  • Powidła