Tradycyjne Jadło

Tradycyjne Jadło

Masarnia, która powstała z zamiłowania do wielowiekowej polskiej tradycji wędliniarskiej. Wyroby produkują w 100% z mięsa bez konserwantów wg starych receptur i tradycji wielkopolskiej wsi i dworu. Mięso pozyskują tylko ze świeżego surowca, najwyższej jakości. Doprawiają świeżym czosnkiem, pieprzem, majerankiem, cebulą, zielem angielskim, kminkiem, papryką i solą. Dzięki temu wędliny charakteryzują się bardzo zdecydowanym smakiem. Wszystkie suche wędliny podlegają dojrzewaniu, przez co najmniej 3 tygodnie.

Alt Naturalnie, bezpośrednio od rolników i małych manufaktur Bez ich pasji nie byłoby naszego TARGU. Poznajcie kilku z nich. Od pierwszych 5 dostawców w 2017 roku nasza współpraca rozwinęła się dziś do ponad 90 rolników, ogrodników, hodowców czy rzemieślników i z tygodnia na tydzień rośnie!
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.