OIKOS

OIKOS

OIKOS to certyfikowane gospodarstwo ekologiczne Pana Marcina Wójcika zlokalizowane w sercu Beskidu Niskiego. Specjalizacją gospodarstwa jest hodowla bydła swobodnie wypasanego (grass-fed). W ofercie mają cielęcinę EKO, młodą wołowinę  EKO i wołowinę EKO, a także jagnięcinę oraz wieprzowinę ze świń rasy mangalica. Mięso z gospodarstwa jest doskonałej jakości, przygotowywane i pakowane pod konkretne zamówienia Klientów. Dostępność cielęciny i mangalicy jest nieregularna, warunkowana tym, czy akurat na dany tydzień planowany jest ubój, dlatego przez stronę nie zawsze będzie można zamówić te rodzaje mięsa. Na zapytanie możliwa jest dostępność innych elementów (np. podroby, kości). Jeżeli zatem doskonała jakość jedzenia i przede wszystkim mięs ma dla Ciebie kluczowe znaczenie zachęcamy do wyboru produktów od OIKOS. Zarówno wołowina eko, cielęcina eko, jagnięcina eko i doskonałej jakości mięsa wieprzowe nadadzą się na rodzinne uroczystości czy wyjątkowe okoliczności. Produkty oferowane przez OIKOS, które możecie nabyć w naszym internetowym targu naturalnego jedzenia Pora Na Pola dostarczają nie tylko cennych wartości odżywczych, wolnych od antybiotykowych zanieczyszczeń ale również oferują nieoceniona walory smakowe. Poniżej prezentujemy całą dostępną ofertę ekologicznych mięs dostawcy OIKOS - serdecznie zachęcamy do zakupów.

W tym momencie nie mamy dostępnych produktów od tego dostawcy. Poznaj ofertę innych małych wytwórców i rzemieślników.

Alt Naturalnie, bezpośrednio od rolników i małych manufaktur Bez ich pasji nie byłoby naszego TARGU. Poznajcie kilku z nich. Od pierwszych 5 dostawców w 2017 roku nasza współpraca rozwinęła się dziś do ponad 90 rolników, ogrodników, hodowców czy rzemieślników i z tygodnia na tydzień rośnie!
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.