Pora na Pola na lunchu Food&Friends

· ·
Pora na Pola na lunchu Food&Friends

Nasi przyjaciele z kwartalnika Food & Friends ponownie zaprosili Adriana Piwko na wydarzenie z cyklu #50FOODandFUTURE. To cykl promujący i pomagający w rozwoju najciekawszych projektów związanych z gastronomiczną przyszłością. Magazyn Food&Friends współpracuje z Pora na Pola, ponieważ, jako jedna z 50 firm przyszłości, stanowimy świetny przykład na to w jakim kierunku powinno iść dostarczanie lokalnej żywności.

Tym razem przygotowano lunch w kameralnym gronie, w którym uczestniczyli prominentni smakosze z branży bankowej, restauratorskiej i wnętrzarskiej. Produkty Pora na Pola znów były tłem ciekawych dyskusji w zacnym gronie. Składniki użyte do przygotowania finezyjnych potraw zachwyciły tym razem Kubę Winkowskiego, szefa kuchni, który przyleciał na tę okazję prosto z Wielkiej Brytanii.

Zdjęcia: Małgorzata Opala / FOOD & FRIENDS

Przepisy z 5-daniowego menu przygotowanego przez Kubę, zdobywcę tytułu National Chef of the Year 2019 w Wielkiej Brytanii, można znaleźć w najnowszym 4 (53) numerze Food & Friends (str. 175-178). Czy spróbujesz swoich sił w przygotowaniu poniższych dań? 

Na 68 stronie numeru można również zapoznać się z obszerną relacją z lunchu i ciekawymi wypowiedziami gości, w tym Adriana Piwko.

Image

Zdjęcia: Małgorzata Opala / FOOD & FRIENDS

Zapraszamy do lektury Food & Friends oraz śledzenia wydarzeń związanych z cyklem #50FOODandFUTURE, ponieważ przed nami kolejne inspirujące spotkania pełne dyskusji o rozwoju gastronomii oraz smakowania wyrafinowanych dań przygotowanych z najwyższej jakości produktów Pora na Pola.

Image
Zaloguj się lub zarejestruj, aby dodawać komentarze