Wyświetlanie wszystkich 8 wyników

Sos balsamiczny długodojrzewający 250 ml

47,97 

Sos balsamiczny – dojrzewający w sposób naturalny przez okres 2 lat. Octy w procesie leżakowania w odpowiednim mikroklimacie nabierają wyraźnego i intensywnego aromatu. Może być dodatkiem zarówno do carpaccio warzywnego jak i mięsnego /mięs i warzyw pieczonych lub duszonych/. Wraz z oliwą z oliwek tworzy ciekawy sos sałatkowy.W produkcie występuje naturalny osad.

SKŁADNIKI: ocet z winogron ciemnych, ocet malinowy, moszcz z winogron, cukier trzcinowy.

POJEMNOŚĆ: 250 ml.

Produkt niepasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Termin przydatności: 24 miesiące.

Ocet z pigwy długodojrzewający 250 ml

32,41 

Ocet z pigwy – dojrzewający w sposób naturalny przez okres 2 lat. Octy w procesie leżakowania w odpowiednim mikroklimacie nabierają wyraźnego i intensywnego aromatu. Niewielka ilość octu winnego wspomaga pracę wątroby, oczyszcza organizm z toksyn oraz wspomaga prawidłowy metabolizm tłuszczów i węglowodanów. Ze względu na zawartość kwasu octowego, dezynfekuje przewód pokarmowy ze szkodliwych bakterii. Spożywanie niewielkich ilości octu podczas posiłków stymuluje narządy przewodu pokarmowego do wydzielania większej ilości enzymów trawiennych.W produkcie występuje naturalny osad.

SKŁADNIKI: ocet z pigwy.

POJEMNOŚĆ: 250 ml.

Produkt niepasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Termin przydatności: 24 miesiące.

Ocet z aronii długodojrzewający 250 ml

32,41 

Ocet z aronii – dojrzewający w sposób naturalny przez okres 2 lat. Octy w procesie leżakowania w odpowiednim mikroklimacie nabierają wyraźnego i intensywnego aromatu. Niewielka ilość octu winnego wspomaga pracę wątroby, oczyszcza organizm z toksyn oraz wspomaga prawidłowy metabolizm tłuszczów i węglowodanów. Ze względu na zawartość kwasu octowego, dezynfekuje przewód pokarmowy ze szkodliwych bakterii. Spożywanie niewielkich ilości octu podczas posiłków stymuluje narządy przewodu pokarmowego do wydzielania większej ilości enzymów trawiennych.W produkcie występuje naturalny osad.

SKŁADNIKI: ocet z aronii.

POJEMNOŚĆ: 250 ml.

Produkt niepasteryzowany.  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Termin przydatności: 24 miesiące.

Ocet malinowy długodojrzewający 250 ml

32,41 

Ocet malinowy – dojrzewający w sposób naturalny przez okres 2 lat. Octy w procesie leżakowania w odpowiednim mikroklimacie nabierają wyraźnego i intensywnego aromatu. Niewielka ilość octu winnego wspomaga pracę wątroby, oczyszcza organizm z toksyn oraz wspomaga prawidłowy metabolizm tłuszczów i węglowodanów. Ze względu na zawartość kwasu octowego, dezynfekuje przewód pokarmowy ze szkodliwych bakterii. Spożywanie niewielkich ilości octu podczas posiłków stymuluje narządy przewodu pokarmowego do wydzielania większej ilości enzymów trawiennych.W produkcie występuje naturalny osad.

SKŁADNIKI: ocet z malin.

POJEMNOŚĆ: 250 ml.

Produkt niepasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Termin przydatności: 24 miesiące.

Ocet z kwiatów czarnego bzu długodojrzewający 250 ml

32,41 

Ocet z kwiatów czarnego bzu – dojrzewający w sposób naturalny przez okres 2 lat. Octy w procesie leżakowania w odpowiednim mikroklimacie nabierają wyraźnego i intensywnego aromatu. Ocet znajduje zastosowanie przy leczeniu przeziębień, chorobach górnych dróg oddechowych oraz łagodzi ból i stany zapalne w chorobie reumatycznej stawów. Ma bardzo bogate działanie prozdrowotne na cały organizm począwszy od profilaktyki a skończywszy na leczeniu.W produkcie występuje naturalny osad.

SKŁADNIKI: ocet z kwiatów czarnego bzu.

POJEMNOŚĆ: 250 ml.

Produkt niepasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Termin przydatności: 24 miesiące.

Ocet z czarnej porzeczki długodojrzewający 250 ml

32,41 

Ocet z czarnej porzeczki – dojrzewający w sposób naturalny przez okres 2 lat. Octy w procesie leżakowania w odpowiednim mikroklimacie nabierają wyraźnego i intensywnego aromatu. Niewielka ilość octu winnego wspomaga pracę wątroby, oczyszcza organizm z toksyn oraz wspomaga prawidłowy metabolizm tłuszczów i węglowodanów. Ze względu na zawartość kwasu octowego, dezynfekuje przewód pokarmowy ze szkodliwych bakterii. Spożywanie niewielkich ilości octu podczas posiłków stymuluje narządy przewodu pokarmowego do wydzielania większej ilości enzymów trawiennych.W produkcie występuje naturalny osad.

SKŁADNIKI: ocet z czarnych porzeczek.

POJEMNOŚĆ: 250 ml.

Produkt niepasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Termin przydatności: 24 miesiące.

Niedostępny
Zobacz więcej

Ocet z wiśni długodojrzewający 250 ml

32,41 

Ocet z wiśni – dojrzewający w sposób naturalny przez okres 2 lat. Octy w procesie leżakowania w odpowiednim mikroklimacie nabierają wyraźnego i intensywnego aromatu. Niewielka ilość octu winnego wspomaga pracę wątroby, oczyszcza organizm z toksyn oraz wspomaga prawidłowy metabolizm tłuszczów i węglowodanów. Ze względu na zawartość kwasu octowego, dezynfekuje przewód pokarmowy ze szkodliwych bakterii. Spożywanie niewielkich ilości octu podczas posiłków stymuluje narządy przewodu pokarmowego do wydzielania większej ilości enzymów trawiennych.W produkcie występuje naturalny osad.

SKŁADNIKI: ocet z wiśni.

POJEMNOŚĆ: 250 ml.

Produkt niepasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Termin przydatności: 24 miesiące.

Niedostępny
Zobacz więcej

Ocet jabłkowy długodojrzewający 250 ml

32,41 

Ocet jabłkowy – dojrzewający w sposób naturalny przez okres 2 lat. Octy w procesie leżakowania w odpowiednim mikroklimacie nabierają wyraźnego i intensywnego aromatu. W occie jabłkowym znajdują się enzymy, aminokwasy, pektyny, związki polifenolowe (kwas galusowy, katechiny, epikatechiny, kwasy: chlorogenowy, kawowy i kumarowy) oraz witaminy i składniki mineralne: witaminy B1, B2, B3, B5, B6, biotyna, kwas foliowy i witamina C, a także sód, fosfor, potas, wapń, żelazo i magnez.W produkcie występuje naturalny osad.

SKŁADNIKI: ocet jabłkowy.

POJEMNOŚĆ: 250 ml.

Produkt niepasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Termin przydatności: 24 miesiące.