Wyświetlanie wszystkich 4 wyników

Cieciorka BIO

8,45 400 g

Cieciorka zwana również grochem włoskim o delikatnym i orzechowym smaku. Zastosowanie: jako dodatek do zup, sosów, sałatek past, itp. Znana jako doskonały zamiennik mięsa.

Skład: cieciorka* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny).

Soczewica zielona BIO

8,77 400 g

Soczewica zielona o bardzo delikatnym smaku. Zastosowanie: jako dodatek do zup, sałatek, gulaszy i dań z warzyw. Znana jako doskonały zamiennik mięsa.

Skład: soczewica zielona* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny).

Soczewica czerwona BIO

9,67 400 g

Soczewica czerwona o lekko słodkim smaku. Zastosowanie: jako dodatek do zup, past i potraw jednogarnkowych.

Skład: soczewica czerwona* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny).

Fasola Kidney polska BIO

12,01 400 g

Polska czerwona fasola odmiany kidney pochodząca od marki Fresano, producenta ekologicznej żywności. Dobre źródło białka – szczególnie cenne w diecie wegańskiej, a także węglowodanów złożonych oraz błonnika. Klasyczny składnik dań kuchni meksykańskiej, nadaje się do przyrządzania pożywnych past do pieczywa, lobio i zup krem.