Wyświetlanie wszystkich 2 wyników

Ryż czerwony BIO 400 g

9,51 

Opis: ryż czerwony o słodkim, orzechowym smaku. 

Składniki: ryż czerwony* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny).

Zastosowanie: jako dodatek do sałatek, deserów oraz wykwintnych dań. Popularny w kuchni tajskiej i filipińskiej.

Sposób przygotowania: przepłukać i zalać zimną wodą. Następnie gotować na małym ogniu od 35 do 40 min, w proporcji 2 części wody na 1 część ryżu.

Ryż jaśminowy biały BIO 500 g

11,96 

Opis: ryż jaśminowy biały o subtelnym aromacie kwiatów jaśminu. 

Składniki: ryż jaśminowy biały* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny).

Zastosowanie: jako dodatek do dań mięsnych, egzotycznych, sałatek, farszy, deserów. Popularny w kuchni tajskiej. 

Sposób przygotowania: przepłukać i zalać zimną wodą. Następnie gotować na małym ogniu przez 25 min, w proporcji 2 części wody na 1 część ryżu.