Makaron razowy orkiszowy nitki BIO 400 g

8,93 

Makaron w formie nitek wytwarzany z Mąki orkiszowej razowej typ 1850. Możesz zrobić orkiszowe spaghetti lub wrzucić do zupy pomidorowej.

 

Skład: mąka orkiszowa razowa, woda.

Niedostępny
Zobacz więcej

Makaron razowy orkiszowy rurki BIO 400 g

8,63 

Makaron w formie rurek wytwarzany z Mąki orkiszowej razowej typ 1850. Wyroby orkiszowe są szczególnie zalecane do obniżenia cholesterolu, przy przemęczeniach, alergii oraz schorzeniach wątroby i nerek.

 

Skład: mąka orkiszowa razowa, woda.

Makaron razowy orkiszowy świderki BIO 400 g

9,23 

Pora na orkisz! Makaron w formie świderków wytwarzany z Mąki orkiszowej razowej typ 1850. Świetnie pasuje do dań mięsnych, sosów i sałatek.

 

Skład: mąka orkiszowa razowa, woda.

Makaron razowy pszenny nitki BIO 400 g

5,87 

Makaron w formie nitek wytwarzany z Mąki pszennej razowej typ 2000. Świetny do zup, sosów, dań mięsnych.

 

Skład: mąka pszenna razowa, woda.

Makaron razowy pszenny rurki BIO 400 g

6,07 

Makaron razowy pszenny rurki BIO 400 g Makaron w formie rurek wytwarzany z Mąki pszennej razowej typ 2000.

 

Skład: mąka pszenna razowa, woda.