Wyświetlanie wszystkich 6 wyników

Kurka marynowana cała

21,17 280 g

Maleńkie kurki od Gold-Las zebrane w ekologicznie czystych terenach Puszczy Noteckiej i Borów Tucholskich. Zamarynowane w całości są doskonałe do kanapek czy sałatek, a także jako przystawka czy po prostu przekąska.

Opieńka miodowa marynowana

18,14 330 ml

Marynowane opieńki wprost z podlaskiego słoika. Grzyby pochodzące z ekologicznej uprawy marynowane w sposób tradycyjny, bez konserwantów i zbędnych dodatków. Opieńki o intensywnym aromacie grzybowym i słodkawym, delikatnie orzechowym smaku mogą stać się przepysznym farszem do pierogów. Smakowity składnik zup i sosów.

Suszone prawdziwki sezonowane w oliwie przez 12 miesięcy

45,36 215 ml

Grzyby do oliwy prawdziwkowej są zbierane między Piekłem a Niebem. To dwie miejscowości na skraju puszczy Koneckiej, położone kilka kilometrów od Końskich. Tam moja mama ma swoje sekretne miejsce prawdziwkowe, gdzie zagląda nawet 3 razy dziennie w sezonie zbiorów.

Podgrzybek marynowany cały

15,88 280 g

Marynowane w całości podgrzybki brunatne od Pana Krzysztofa. Stanowią doskonały dodatek do kanapek czy sałatek, a także świetnie sprawdzają się w sosie tatarskim oraz jako przystawka czy po prostu przekąska.

Borowik marynowany cały

29,99 280 g

Marynowane, całe, małe borowiki szlachetne stanowią doskonały dodatek do kanapek czy sałatek, a także świetnie sprawdzają się w sosie tatarskim oraz jako przystawka czy po prostu przekąska.

Rydz marynowany

24,70 280 g

Rydze od Gold-Las z terenów Puszczy Noteckiej i Borów Tucholskich. Krojone i marynowane.