Wyświetlanie wszystkich 9 wyników

Podgrzybek marynowany cały

15,55 

Marynowane w całości podgrzybki brunatne od Pana Krzysztofa. Stanowią doskonały dodatek do kanapek czy sałatek, a także świetnie sprawdzają się w sosie tatarskim oraz jako przystawka czy po prostu przekąska.

Skład: podgrzybek brunatny, woda, ocet, cukier, sól, cebula, marchew, przyprawy.

 

Kurka marynowana cała

20,74 

Maleńkie kurki od Gold-Las zebrane w ekologicznie czystych terenach Puszczy Noteckiej i Borów Tucholskich. Zamarynowane w całości są doskonałe do kanapek czy sałatek, a także jako przystawka czy po prostu przekąska.

Skład: kurka, woda, ocet, cukier, sól, cebula, marchew, ziele angielskie, liść laurowy.

 

Borowik marynowany cały

24,19 

Marynowane, całe, małe borowiki szlachetne stanowią doskonały dodatek do kanapek czy sałatek, a także świetnie sprawdzają się w sosie tatarskim oraz jako przystawka czy po prostu przekąska.

Skład: borowik szlachetny, woda, ocet, cukier, sól, cebula, marchew, przyprawy.

 

Rydz marynowany

24,19 

Rydze od Gold-Las z terenów Puszczy Noteckiej i Borów Tucholskich. Krojone i marynowane.  

Opieńka marynowana

17,28 

Marynowane opieńki wprost z podlaskiego słoika. Grzyby pochodzące z ekologicznej uprawy marynowane w sposób tradycyjny, bez konserwantów i zbędnych dodatków. Opieńki o intensywnym aromacie grzybowym i słodkawym, delikatnie orzechowym smaku mogą stać się przepysznym farszem do pierogów. Smakowity składnik zup i sosów.

Pieczarka marynowana

20,74 

Boczniak marynowany 320 ml

23,47 
Boczniaki z własnej hodowli marynowane w gospodarstwie Boczland. 
 
Termin przydatności 6 miesięcy. 
Składniki : boczniaki, woda, ocet, cebula, cukier, sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz.

 

Shiitake marynowany 320 ml

28,16 
Marynowane shiitake z uprawy Pana Daniela z gospodarstwa Boczland. 
 
Termin przydatności 6 miesięcy. 
Składniki : grzyby shiitake, woda, ocet, cebula, cukier, sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz.

 

Niedostępny
Zobacz więcej

Maślak marynowany

24,19