Wyświetlanie wszystkich 5 wyników

Ser biały twarogowy 300g z mleka krowiego EKO

11,55 
Ser biały powstaje z niepasteryzowanego zsiadłego mleka krowiego.
 
Skład: Świeże ekologiczne mleko.
 
 

Twaróg wiejski półtłusty 300 g

11,43 

Mała porcja sera twarogowego wyrabianego naturalnie na wsi. Twaróg ma zwartą konsystencję odpowiednią bardziej do krojenia niż do smarowania.

 

Skład: mleko krowie, kultury bakterii.

Twaróg wiejski półtłusty 500 g

18,75 

Porcja sera twarogowego uzyskiwanego poprzez podgrzanie mleka, a następnie dokładne oddzielenie serwatki dzięki przecedzeniu przez chusty serowarskie. Twaróg ma zwartą konsystencję odpowiednią bardziej do krojenia niż do smarowania. W smaku przepyszny, wiejski. Idealny do naleśników i pierogów.

 

Skład: mleko krowie, kultury bakterii.

Twarożek czosnkowo – cebulowy 200 g

15,77 

Zwycięzca w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” oraz w wielu innych. Nic dziwnego, aksamitna konsystencja i oryginalny smak robią swoje. Twarożek ma bardzo mocny i charakterystyczny smak – polecam do pieczywa osobom, które lubią ostrość czosnku i cebuli.  

Skład: mleko krowie, śmietana, czosnek, cebula, sól.

Twaróg wiejski półtłusty 1 kg

36,91 

Duża porcja twarogu uzyskiwanego według tradycyjnej receptury z mleka krowiego. Twaróg jest bardzo dobrze odsączony z serwatki, dzięki czemu ma zwartą konsystencję odpowiednią bardziej do krojenia niż do smarowania. Jest wyjątkowy w smaku, o niebo lepszy niż twaróg ze sklepu. Idealny na sernik.

 

Skład: mleko krowie, kultury bakterii.