Kiszone Specjały
Kiszone Specjały to nie są zwykłe kiszonki, to wyjątkowe rarytasy, tworzone rodzinnie na Dolnym Śląsku. Tato kisi, mama przygotowuje zamówienia, młodzi prowadzą sklep internetowy, profile w mediach społecznościowych i obsługują klientów, wujek kursuje kiszonkowozem po Wrocławiu. Wprowadzenie każdego nowego specjału poprzedza szereg prób. Dobre produkty są odrzucane, do oferty dostają się tylko te najdoskonalsze. W Kiszonych Specjałach kisi się naturalnie - według sposobu dziadka Czesława - powoli, bez sztucznych wspomagaczy, bez octu ani cukru. Kiszonki nie są pasteryzowane, bo tylko tak można wydobyć pełną moc witamin i bakterii kwasu mlekowego. Wyroby otrzymały certyfikat Instytutu Promocji Zdrowia Dr Ewy Dąbrowskiej, dzięki czemu większość produktów jest rekomendowana w trakcie diety Dr Dąbrowskiej. Twórcy Kiszonych Specjałów lubią mówić, że uzdrawiają smakiem i to prawda zbawienne właściwości tradycyjnych kiszonek kumulują się w harmonijnie skomponowanych recepturach. Na naszym internetowym targu naturalnego jedzenia Pora na Pola dostępne są przede wszystkim genialne zakwasy z dolnośląskiej manufaktury.
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.