Ed Red

Ed Red
Ed Red to restauracja, która od 2014 r. nieprzerwanie serwowała swym gościom w Krakowie nowoczesną kuchnię polską oraz steki. To oni jako pierwsza restauracja w naszym kraju zaczęli sezonować wołowinę na sucho. Poczynając od lipca 2020, w obliczu nowo zaistniałej sytuacji na rynku gastronomicznym profil działalności musiał ulec zmianie. Otwarte, światłe i kreatywne umysły członków ekipy Ed Reda stworzyły koncept konserw rzemieślniczych. Puszki Eda wypełnione są prawdziwym, pełnowartościowym jedzeniem, powstającym w zgodzie z ideą slow food. Przepyszna zawartość przygotowywana jest wyłącznie z naturalnych składników pod wodzą szefa kuchni Przemka Skibińskiego. Te nietuzinkowe dania znakomicie się sprawdzą na żaglach, biwakach, ponadto, dobrze mieć je stale w spiżarni, na wypadek, gdy zabraknie składników do przygotowania obiadu. Poza wybornym smakiem konserw Ed Red, ich atutem jest opakowanie nadające się do recyklingu. Zamknięte w puszkach dania Ed Reda to naturalne surowce, pasja i rzetelne rzemiosło, słowem bezkompromisowa jakość, którą możesz mieć ze sobą wszędzie.

Alt Naturalnie, bezpośrednio od rolników i małych manufaktur Bez ich pasji nie byłoby naszego TARGU. Poznajcie kilku z nich. Od pierwszych 5 dostawców w 2017 roku nasza współpraca rozwinęła się dziś do ponad 90 rolników, ogrodników, hodowców czy rzemieślników i z tygodnia na tydzień rośnie!
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, o najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.