Cudo Kombucha

Cudo Kombucha

Firma CUDO Kombucha Tea specjalizuje się w produkcji naturalnej, niepasteryzowanej kombuchy tworzonej w kilku wersjach smakowych. Pan Tomek odkrył kombuchę podczas swych podróży po Europie i przepadł! Kombucha zawładnęła jego myślą i sercem i nie odpuszcza do dziś. Zaczęło się od eksperymentów na znajomych i rodzinie. Firma powstała w 2016 roku i od tego momentu nieustannie doskonali się w procesach tworzenia nowych receptur oraz fermentacji. Z pasji do odkrywania nowych smaków. Z miłości do naturalnych produktów. Z własnego doświadczenia. Tak właśnie powstał napój CUDO Kombucha. Dziś CUDO Kombucha to dopracowany w najmniejszym szczególe żywy craft stworzony na bazie autorskich, niebanalnych kompozycji smakowych. Kombucha powstaje w wyniku naturalnej fermentacji, naturalnie więc gazuje, bazą jest zawsze herbata, wzbogaca się ją o aromatyczne dodatki.  Spróbujcie tego nietuzinkowego napoju, świetnie pasuje do grilla albo innych spotkań pod chmurką. W Pora na Pola dostępnych jest kilka smaków CUDO Kombuczy, będzie ich coraz więcej, Pan Tomek nie ustaje w testach kolejnych kompozycji. Niewątpliwie niejednym nas jeszcze zaskoczy!

 

Alt Naturalnie, bezpośrednio od rolników i małych manufaktur Bez ich pasji nie byłoby naszego TARGU. Poznajcie kilku z nich. Od pierwszych 5 dostawców w 2017 roku nasza współpraca rozwinęła się dziś do ponad 90 rolników, ogrodników, hodowców czy rzemieślników i z tygodnia na tydzień rośnie!
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.