Gospodarstwo rolne Michał Sznajder

Gospodarstwo rolne Michał Sznajder
Specjalnością gospodarstwa rolnego są niepasteryzowane kiszone ogórki, kapusta, buraczki oraz  soki z kiszonych warzyw. Do kiszenia wykorzystywane są warzywa wyłącznie z własnych upraw. Kiszenie odbywa się naturalnie, bez chemicznych dodatków i sezonowo, czyli zaraz po zbiorach. Powolny, samoczynny proces kiszenia to właśnie sekret pysznego smaku i wartości zdrowotnych ich kiszonek. Gospodarstwo należy do międzynarodowej sieci Dziedzictwo Kulinarne, a ich wyroby zostały wyróżnione znakiem Dolina Baryczy Poleca.

Alt Naturalnie, bezpośrednio od rolników i małych manufaktur Bez ich pasji nie byłoby naszego TARGU. Poznajcie kilku z nich. Od pierwszych 5 dostawców w 2017 roku nasza współpraca rozwinęła się dziś do ponad 90 rolników, ogrodników, hodowców czy rzemieślników i z tygodnia na tydzień rośnie!
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.