ManufakturaA

ManufakturaA

Pani Agnieszka w swojej manufakturze tworzy sosy, dżemy, przetwory, musy i kremy wyłącznie z certyfikowanych surowców. Pani Agnieszka starannie selekcjonuje dostawców warzyw i owoców, aby uzyskać produkt końcowy jak najlepszej jakości. W miarę możliwości wybiera lokalnych dostawców. Wyroby z oferty ManufakturaA posiadają certyfikat ekologiczny i są wegańskie. Produkcja zlokalizowana jest niedaleko Warszawy, w miejscowości Stojadła obok Mińska Mazowieckiego.

W tym momencie nie mamy dostępnych produktów od tego dostawcy. Poznaj ofertę innych małych wytwórców i rzemieślników.

Alt Naturalnie, bezpośrednio od rolników i małych manufaktur Bez ich pasji nie byłoby naszego TARGU. Poznajcie kilku z nich. Od pierwszych 5 dostawców w 2017 roku nasza współpraca rozwinęła się dziś do ponad 90 rolników, ogrodników, hodowców czy rzemieślników i z tygodnia na tydzień rośnie!
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.