HummusPlus

Pan Amer Al Bahri dzieciństwo spędził w Syrii, więc bardzo dobrze wie, jak powinien smakować hummus idealny. Po przyjeździe do Polski nie mógł znaleźć hummusu o takim smaku, jaki znał ze swojego domu, więc postanowił otworzyć własną produkcję tutaj, w Warszawie, pod szyldem HummusPlus. Hummus ma najprostszy możliwy skład, a półprodukty takie jak ciecierzyca i sezamowa pasta tahini dostarczane są z Syrii. Pan Amer robi hummus według przepisu swojej babci.

Wyświetlanie wszystkich 3 wyników

Wyroby dostawcy:

Hummus klasyczny

14,24 200 g

Przepyszny klasyczny hummus, który ma idealny smak i konsystencję. Robiony według tradycyjnego syryjskiego przepisu. Doskonały do smarowania chleba, jedzenia łyżeczką albo jako dodatek do warzyw.

Pasta z papryki mouhamara

15,08 150 g

Bardzo smaczna na chlebie, odpowiednia do potraw z mięsa i ryżu, doskonale sprawdzi się również jako średnio pikantny dressing do sałatki.