Wyświetlanie wszystkich 41 wyników

Czekolada EKO łamana z truskawką suszoną

12,40 50 g

Aromatyczna, ciemna czekolada z dodatkiem słodkiej, suszonej truskawki. Ręcznie robiona, wyłącznie ze składników ekologicznych, bez jakichkolwiek udziwnień w składzie.

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, suszona truskawka EKO.

Czekolada EKO łamana z cynamonem i gałką muszkatołową

12,40 50 g

Ręcznie wytwarzana czekolada wyłącznie ze składników ekologicznych. Dodatek cynamonu i gałki muszkatołowej nadają czekoladzie korzenny posmak i aromat.

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, cynamon EKO, gałka muszkatołowa EKO.

Czekolada EKO – tabliczka bez dodatków

12,69 50 g

Tylko wyraziste ekologiczne kakao z Republiki Dominikany i ekologiczny cukier trzcinowy zamknięte w pięknej tabliczce z pracowni CZECO – dla osób, które najbardziej cenią sobie czysty smak czekolady.

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO

Czekolada EKO łamana z truskawką suszoną

23,03 100 g

Suszona truskawka przypomina swoim smakiem wczesne lato, dlatego jest szczególnie wskazana na jesienne wieczory :).

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, suszona truskawka EKO.

Czekolada słodzona ksylitolem do picia

25,58 100 g

Zapach i smak tej czekolady jest urzekający! Zawartość tej torebki przypadnie do gustu miłośnikom gorącej czekolady – zarówno tym młodszym, jak i starszym.

Skład: masa kakaowa 70% , ksylitol z Finlandii.

Czekolada słodzona ksylitolem łamana z kardamonem

19,94 70 g

Kardamon rozgrzewa podniebienie swoim słodkawym, ale jednocześnie delikatnie korzennym smakiem. Nadaje lekkiego aromatu tej ciemnej, ręcznie robionej czekoladzie od Czeco.

Skład: masa kakaowa 70% , ksylitol z Finlandii, kardamon.

Czekolada 70% kakao z ziarna z Ghany z kwiatem soli morskiej

18,70 50 g

Gdy kawałek tej czekolady położysz na języku poczujesz słony smak soli tworzącej się na powierzchni wody w Parku Naturalnym Secovlje Saline w Słowenii. A po chwili pojawi się intensywny smak wydobywający się z ziarna kakao z Ghany.

Skład: ziarno kakao z Ghany 70%, cukier, kwiat soli morskiej.

Czekolada Grand Cru 70% kakao z ziarna z Dominikany

18,70 50 g

Ziarno z Dominikany jest wyjątkowo intensywne – dlatego poleciłbym tę czekoladę miłośnikom mocnego smaku gorzkiej czekolady, chociaż nutę owocowo-cytrusową też można odnaleźć. Czekolady z serii Grand Cru nie mają żadnych dodatków smakowych – tylko ziarno i cukier.

Skład: ziarno kakao z Dominikany 70%, cukier.

Czekolada EKO łamana z płatkami chili

12,40 50 g

Aromatyczna, ciemna czekolada z dodatkiem płatków chili. Ręcznie robiona, wyłącznie ze składników ekologicznych, bez jakichkolwiek udziwnień w składzie.

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, płatki chili EKO.

Czekolada słodzona ksylitolem do picia

44,28 200 g

Aromatyczna i pyszna czekolada do picia – w składzie tylko kakao i ksylitol z Finlandii. Zalej jeszcze gorącym mlekiem, wymieszaj i gotowe :).

Skład: masa kakaowa 70% , ksylitol z Finlandii.

Czekolada Grand Cru 70% kakao z ziarna z Ghany

18,70 50 g

W ziarnie z Ghany jest coś, co przyciąga – teoretycznie jest klasyczna, ale nuta orzechów i karmelu nadaje jej jedwabisty smak. Z resztą ta czekolada zdobyła srebrny medal na Academy Chocolate w Wielkiej Brytanii – takie osiągnięcie mówi samo za siebie. Czekolady z serii Grand Cru nie mają żadnych dodatków smakowych – tylko ziarno i cukier.

Skład: ziarno kakao z Ghany 70%, cukier.

Czekolada 100% kakao z ziarna z Wenezueli (bez cukru)

20,57 50 g

Kolejna 100% czekolada dołączyła do naszych produktów. Tabliczka zaskakuje swoimi orzechowymi nutami smakowymi. Możemy tutaj również wyczuć smak owoców, takich jak wiśnie, aronia i czerwona porzeczka.Czekolada wyrabiana ręcznie bezpośrednio z wyselekcjonowanych ziaren kakao. Nie zawiera żadnych sztucznych dodatków ani konserwantów.Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Może zawierać mleko, orzechy.

Skład: prażone ziarno kakao z Wenezueli (100%). Masa kakaowa min. 100%.

Kids Unicorn – Czekolada trójkątna – biała z malinami

12,40 35 g

Wykonane wyłącznie z prawdziwych owoców i czekolady. Nie stosujemy żadnych dodatków smakowych ani koloryzujących. 100% naturalne składniki. Czekolada biała z malinami.

Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, masło klarowane (z mleka), maliny liofilizowane 6%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, laska wanilii. Może zawierać orzechy.

Czekolada trójkątna – biała z kawą

12,40 35 g

Wykonane wyłącznie z prawdziwych owoców i czekolady. Nie stosujemy żadnych dodatków smakowych ani koloryzujących. 100% naturalne składniki. Czekolada biała z kawą.

Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, masło klarowane (z mleka), kawa mielona 1%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, laska wanilii. Może zawierać orzechy.

Czekolada trójkątna – biała z ananasem

12,40 35 g

Wykonane wyłącznie z prawdziwych owoców i czekolady. Nie stosujemy żadnych dodatków smakowych ani koloryzujących. 100% naturalne składniki. Czekolada biała z kurkumą i ananasem.

Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, masło klarowane (z mleka), ananas liofilizowany 6%, kurkuma 2%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, laska wanilii.Może zawierać orzechy.

Czekolada trójkątna – mleczna z pomarańczą

12,40 35 g

Wykonane wyłącznie z prawdziwych owoców i czekolady. Nie stosujemy żadnych dodatków smakowych ani koloryzujących. 100% naturalne składniki. Czekolada mleczna z pomarańczą.

Skład: cukier, prażone ziarno kakao, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, masło klarowane (z mleka), liofilizowana pomarańcza 6%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, laska wanilii. Masa kakaowa min. 40%Może zawierać orzechy.

Czekolada 46% kakao z ziarna z Madagaskaru (z mlekiem)

18,70 50 g

Z ziaren z Madagaskaru postanowiliśmy stworzyć mleczną kreację naszej czekolady. Nie jest to typowa, komercyjna, przesłodzona mleczna czekolada. Zdecydowaliśmy postawić na wyższą zawartość kakao, która wynosi tu aż 46%, co jest niespotykane w zdecydowanej większości mlecznych czekolad. Mleko złagodziło nieco smak samego ziarna, ale nadal bez problemu wyczuwalne są nuty karmelu, drewna i wanilii.Polecamy nie tylko amatorom bardzo słodkich smaków!

Skład: ziarno kakao z Madagaskaru, cukier, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz kakaowy, laska wanilii. Masa kakaowa min 46%. Może zawierać orzechy.

Czekolada 85% kakao z ziarna z Kolumbii

20,57 50 g

Niestety Kolumbia okryła się na Świecie złą sławą… Ale my postanowiliśmy ją trochę odczarować, biorąc z niej najlepsze ziarna i tworząc wyjątkową czekoladę. Nie jest to łagodna propozycja, tak samo jak łagodny nie jest sam kraj. Czekolada z kolumbijskich ziaren doszczętnie przesiąkła tytoniowym aromatem, przez który dyskretnie przebija się posmak zielonej herbaty Matcha. Smakując tej tabliczki można na chwilę przenieść się do małego, zadymionego baru w samym środku tego tajemniczego kraju.

Skład: prażone ziarno kakao z Kolumbii (85%), cukier. Masa kakaowa min. 85% Może zawierać mleko i orzechy.

Czekolada trójkątna – biała z malinami

12,40 35 g

Wykonane wyłącznie z prawdziwych owoców i czekolady. Nie stosujemy żadnych dodatków smakowych ani koloryzujących. 100% naturalne składniki. Czekolada biała z malinami.

Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, masło klarowane (z mleka), maliny liofilizowane 6%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, laska wanilii.Może zawierać orzechy.

Listki czekoladowe z migdałami

19,37 80 g

Komu nie przypadło do gustu połączenie czekolady i orzechów? My proponujemy intensywną mleczną czekoladę hojnie obsypaną prażonym migdałem – brzmi banalnie, ale smakuje bosko.

Skład: cukier, prażone ziarno kakao, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, prażony migdał 13%, emulgator (lecytyna słonecznikowa), laska wanilii. Czekolada mleczna: masa kakaowa min. 44%. Może zawierać inne orzechy.

Czekolada EKO tabliczka z cynamonem i gałką muszkatołową

10,84 50 g

Ręcznie wytwarzana czekolada wyłącznie ze składników ekologicznych. Dodatek cynamonu i gałki muszkatołowej nadają czekoladzie korzenny posmak i aromat.

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, cynamon EKO, gałka muszkatołowa EKO.

Czekolada EKO łamana z dodatkiem rozmarynu i różowej soli himalajskiej

19,66 100 g

Ręcznie robiona czekolada ekologiczna 70% kakao. Wytwarzana metodami rzemieślniczymi bez użycia lecytyny sojowej i aromatów. Wegańska i bezglutenowa. Z dodatkiem rozmarynu i różowej soli himalajskiej nadającymi niepowtarzalny smak.

Skład: ekologiczna masa kakaowa, ekologiczny cukier trzcinowy, ekologiczny rozmaryn, różowa sól himalajska.

Niedostępny
Zobacz więcej

Czekolada EKO do picia

19,48 100 g

Wiórki ekoczekolady – do zalania gorącym mlekiem (również roślinnym), wymieszania i wypicia :).

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO.

Niedostępny
Zobacz więcej

Czekolada EKO do picia

36,80 200 g

Czekolada do picia i do deserów – w składzie tylko ekologiczna masa kakaowa i ekologiczny cukier trzcinowy.

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO.