Wyświetlanie wszystkich 24 wyników

Wegańska biała czekolada 100 g (bezglutenowe) (zamów do poniedziałku do 19:00)

29,50 

Skład: masło kakaowe (50%), orzechy nerkowca, cukier brzozowy, mleko kokosowe, ziarna wanilii, sól, pistacje, truskawka liofilizowana, kwiaty suszone jadalne.

Zamówienia na ten wyrób przyjmujemy do poniedziałku do 19:00.

Czekolada EKO do picia 100 g

19,48 

Wiórki ekoczekolady – do zalania gorącym mlekiem (również roślinnym), wymieszania i wypicia :).

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO.

Czekolada EKO łamana z truskawką suszoną 50 g

12,40 

Aromatyczna, ciemna czekolada z dodatkiem słodkiej, suszonej truskawki. Ręcznie robiona, wyłącznie ze składników ekologicznych, bez jakichkolwiek udziwnień w składzie.

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, suszona truskawka EKO.

Czekolada EKO łamana z cynamonem i gałką muszkatołową 50 g

12,40 

Ręcznie wytwarzana czekolada wyłącznie ze składników ekologicznych. Dodatek cynamonu i gałki muszkatołowej nadają czekoladzie korzenny posmak i aromat.

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, cynamon EKO, gałka muszkatołowa EKO.

Czekolada słodzona ksylitolem łamana bez dodatków 70 g

19,94 

Wersja dla osób, które chcą poczuć czysty smak czekolady, a jednocześnie unikają stosowania cukru i wybierają ksylitol.

 

Skład: masa kakaowa 70% , ksylitol z Finlandii.

Czekolada EKO z serduszkiem bez dodatków 50 g

12,69 

Walentynkowa odmiana ekologicznej czekolady zrobionej specjalnie na tą okazję przez Panią Anię.

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO

Czekolada EKO – tabliczka bez dodatków 50 g

12,69 

Tylko wyraziste ekologiczne kakao z Republiki Dominikany i ekologiczny cukier trzcinowy zamknięte w pięknej tabliczce z pracowni CZECO – dla osób, które najbardziej cenią sobie czysty smak czekolady.

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO

Czekolada EKO do picia 200 g

36,80 

Czekolada do picia i do deserów – w składzie tylko ekologiczna masa kakaowa i ekologiczny cukier trzcinowy.

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO.

Czekolada 80% kakao z ziarna z Ekwadoru z ksylitolem 50 g

18,70 

W odpowiedzi na potrzeby osób unikających cukru w diecie powstała czekolada słodzona ksylitolem. Bez dodatków, czysty smak pochodzący z bardzo wysokiej zawartości kakao w czekoladzie.

 

Skład: ziarno kakao z Ekwadoru 80%, ksylitol.

Czekolada EKO łamana z truskawką suszoną 100 g

23,03 

Suszona truskawka przypomina swoim smakiem wczesne lato, dlatego jest szczególnie wskazana na jesienne wieczory :).

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, suszona truskawka EKO.

Czekolada słodzona ksylitolem łamana z kardamonem 70 g

19,94 

Kardamon rozgrzewa podniebienie swoim słodKawym, ale jednocześnie delikatnie korzennym smakiem. Nadaje lekkiego aromatu tej ciemnej, ręcznie robionej czekoladzie od CZECO.

 

Skład: masa kakaowa 70% , ksylitol z Finlandii, kardamon.

Czekolada słodzona ksylitolem do picia 100 g

25,58 

Zapach i smak tej czekolady jest urzekający! Zawartość tej torebki przypadnie do gustu miłośnikom gorącej czekolady – zarówno tym młodszym, jak i starszym.

 

Skład: masa kakaowa 70% , ksylitol z Finlandii.

Czekolada EKO łamana z cynamonem i gałką muszkatołową 100 g

23,03 

Aromatyczna, ekologiczna czekolada z cynamonem i gałką muszkatołową, które nadają delikatnie korzenny smak.

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, cynamon EKO, gałka muszkatołowa EKO.

Czekolada słodzona ksylitolem łamana z płatkami chili 70 g

19,94 

Skład: masa kakaowa 70% , ksylitol z Finlandii, płatki chili.

Czekolada 70% kakao z ziarna z Ghany z kwiatem soli morskiej 50 g

18,70 

Gdy kawałek tej czekolady położysz na języku poczujesz słony smak soli tworzącej się na powierzchni wody w Parku Naturalnym Secovlje Saline w Słowenii. A po chwili pojawi się intensywny smak wydobywający się z ziarna kakao z Ghany.

 

Skład: ziarno kakao z Ghany 70%, cukier, kwiat soli morskiej.

Czekolada EKO łamana z płatkami chili 50 g

12,40 

Aromatyczna, ciemna czekolada z dodatkiem płatków chili. Ręcznie robiona, wyłącznie ze składników ekologicznych, bez jakichkolwiek udziwnień w składzie.

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, płatki chili EKO.

Czekolada słodzona ksylitolem do picia 200 g

44,28 

Aromatyczna i pyszna czekolada do picia – w składzie tylko kakao i ksylitol z Finlandii. Zalej jeszcze gorącym mlekiem, wymieszaj i gotowe :).

 

Skład: masa kakaowa 70% , ksylitol z Finlandii.

Czekolada Grand Cru 70% kakao z ziarna z Dominikany 50 g

18,70 

Ziarno z Dominikany jest wyjątkowo intensywne – dlatego poleciłbym tę czekoladę miłośnikom mocnego smaku gorzkiej czekolady, chociaż nutę owocowo-cytrusową też można odnaleźć. Czekolady z serii Grand Cru nie mają żadnych dodatków smakowych – tylko ziarno i cukier.

 

Skład: ziarno kakao z Dominikany 70%, cukier.

Czekolada słodzona ksylitolem łamana z jagodami goi 70 g

19,94 

Wersja dla lubiących wyjątkowo zdrowo – dużo kakao, ksylitol i jagody goji.

 

Skład: masa kakaowa 70% , ksylitol z Finlandii, jagody goji.

Czekolada EKO łamana z dodatkiem lawendy i różowej soli himalajskiej 50 g

12,40 

Lawenda i różowa sól himalajska wspaniale komponują się w czekoladzie. Polecam spróbować tego zaskakującego smaku.

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, lawenda EKO, różowa sól himalajska.

Czekolada EKO łamana z dodatkiem lawendy i różowej soli himalajskiej 100 g

23,03 

Lawenda i różowa sól himalajska wspaniale komponują się w czekoladzie. Polecam spróbować tego zaskakującego smaku.

 

Skład: masa kakaowa 70% EKO, cukier trzcinowy EKO, lawenda EKO, różowa sól himalajska.

Czekolada 70% kakao z ziarna z Dominikany z imbirem 55 g

18,70 

Wyrazista Dominikana z nutą owocowo-cytrynową i intensywny imbir – niebanalne połączenie dla miłośników niespotykanych, ostrych smaków.

 

Skład: ziarno kakao z Dominikany 70%, cukier, kandyzowany imbir.

Czekolada Grand Cru 70% kakao z ziarna z Ghany 50 g

18,70 

W ziarnie z Ghany jest coś, co przyciąga – teoretycznie jest klasyczna, ale nuta orzechów i karmelu nadaje jej jedwabisty smak. Z resztą ta czekolada zdobyła srebrny medal na Academy Chocolate w Wielkiej Brytanii – takie osiągnięcie mówi samo za siebie. Czekolady z serii Grand Cru nie mają żadnych dodatków smakowych – tylko ziarno i cukier.

 

Skład: ziarno kakao z Ghany 70%, cukier.

Czekolada 70% kakao z ziarna z Ekwadoru z chili Peri Peri 50 g

18,70 

Przed spróbowaniem nie spodziewałem się, że połączenie czekolady i chili jest połączeniem idealnym. Najpierw czujesz smak kakao, który po chwili ustępuje trochę ostremu posmakowi chili.

 

Skład: ziarno kakao z Ekwadoru 70%, cukier, chili Peri Peri.