Wyświetlanie wszystkich 7 wyników

OldFriends KimChi Classic SPICY

16,14 

Klasyczne kimchi na sosie rybnym w ostrzejszej wersji od Old Friends Kimchi.

Skład: kapusta pekińska, biała rzepa, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru 1%, sos rybny, cukier, sól.
Produkt niepasteryzowany – przechowuj w lodówce również przed otwarciem.

OldFriends KimChi Vegan SPICY

16,14 

Ostra, wegańska wersja kimchi od Old Friends Kimchi.

Skład: kapusta pekińska, biała rzepa, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru 1%, sos sojowy, cukier, sól.

Produkt niepasteryzowany – przechowuj w lodówce również przed otwarciem.

OldFriends KimChi Vegan MILD

16,14 

W wegańskiej wersji kimchi od Old Friends Kimchi zastosowano sos sojowy. Przed rebrandingiem producent (Fabryka111) został laureatem konkursu “Kukbuk Poleca” za kimchi, które smakuje jak w Korei Południowej.

Skład: kapusta pekińska, biała rzepa, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru 0,5%, sos sojowy, cukier, sól.

Produkt niepasteryzowany – przechowuj w lodówce również przed otwarciem.

OldFriends KimChi Classic MILD

16,14 

Łagodniejsza wersja klasycznego kimchi na sosie rybnym od Old Friends Kimchi.

Skład: kapusta pekińska, biała rzepa, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru 0,5%, sos rybny, cukier, sól.

Produkt niepasteryzowany – przechowuj w lodówce również przed otwarciem.

Kimchi delikatne EKO wegańskie

19,84 

Skład: kapusta pekińska EKO, czosnek EKO, cebula EKO, imbir EKO, marchew EKO, rzodkiew EKO, papryka EKO, miso EKO, sos sojowy EKO, wakame EKO, sól.

Wyłącznie niepasteryzowane i bez chili, dzięki czemu jest delikatne w smaku i odpowiednie również dla osób, które nie lubią pikantnych smaków.

Kimchi ostre EKO wegańskie

19,84 

Skład: kapusta pekińska EKO, czosnek EKO, cebula EKO, imbir EKO, marchew EKO, rzodkiew EKO, chili EKO, miso EKO, sos sojowy EKO, sól.

Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej. Element tamtejszej tradycji i kultury. Dzięki naturalnym składnikom i jedynemu w swoim rodzaju procesowi kiszenia kapusty pekińskiej oraz starannie dobranym recepturom uchodzi za jedną z najzdrowszych potraw świata. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir, czosnek i chilli, które wzmacniają odporność organizmu. Badania wskazują także na antynowotworowe właściwości tej potrawy.

Kimchi tradycyjne EKO wegańskie

19,84 

Skład: kapusta pekińska EKO, czosnek EKO, cebula EKO, imbir EKO, marchew EKO, rzodkiew EKO, chili EKO, miso EKO, sos sojowy EKO, sól.

Dla Wszystkich tych, którzy uwielbiają kiszonki, wyraziste potrawy i nie lubią nudy w kuchni! Wysoce rekomendowane osobom świadomie korzystającym z dobroczynnych właściwości żywych, naturalnych probiotyków. Kimchi Zakwasowni dedykowane jest także dla wegan, ponieważ nie zawiera sosu rybnego.