Wyświetlanie wszystkich 15 wyników

Śledzik w oleju z cebulą 300g

23,52 
Tradycyjny śledzik z cebulką w oleju rzepakowym z pierwszego tłoczenia. Prosty i szybki sposób na przekąskę na co dzień i przystawkę od święta, doskonały na imprezę. Najwyższej jakości śledzik w oleju to nie tylko popularna w naszym kraju potrawa, którą pamiętamy jeszcze z czasów dzieciństwa, ale też cenne źródło zdrowych tłuszczy oraz witaminy D. Skład: filety śledziowe, olej rzepakowy pierwszego tłoczenia, cebula, pieprz. Termin przydatności: 10 dni od otwarcia

Makrela wędzona ok. 300 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

12,61 

Makrela patroszona wędzona w całości w sposób tradycyjny przez Pana Suma.

Łosoś jurajski świeży filet ok. 750 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

77,96 

Łosoś jurajski to łosoś hodowlany w Polsce, w krystalicznie czystej wodzie, wyróżniający się jakością i smakiem.

Cena za 1 kg: 103,95 zł

W przypadku otrzymania ryby o mniejszej wadze niż deklarowana porcja w nazwie przeliczymy kwotę i zrobimy zwrot.

Pstrąg wędzony ok. 350 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

29,45 

 

 

Jesiotr wędzony filet ok. 350 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

60,64 

Filet z jesiotra – naturalnie wędzony na drewnie, bez żadnych konserwantów ani dodatków.

Pstrąg w kwasie mlekowym i winie 290 g

22,28 

Pstrąg marynowany w kwasie mlekowym dostarcza organizmowi pełnowartościowego białka, którego skład dorównuje białku w mięsie. Kwas mlekowy, który jest naturalnym środkiem zakwaszającym w odróżnieniu od octu spirytusowego – kwas mlekowy jest całkowicie przyswajany przez organizm. Polecamy doskonałej jakości i o wyśmienitym smaku wyroby tradycyjne.

Termin przydatności: minimum miesiąc. 
 
Składniki: dzwonki z pstrąga tęczowego (Oncorhynchusmykiss), marchew, cebula świeża, sól, przyprawy; zalewa(woda, cukier, wino, kwas mlekowy).

 

Halibut wędzony dzwonko ok. 350 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

41,58 

Wędzona, bardzo tłusta ryba – pyszna!

 

Łosoś jurajski świeży dzwonko 350 g (1 szt.) (zamów do poniedziałku do 9:00)

30,32 

Łosoś jurajski to łosoś hodowlany w Polsce, w krystalicznie czystej wodzie, wyróżniający się jakością i smakiem.

Cena za 1 kg: 86.63 zł

W przypadku otrzymania ryby o mniejszej wadze niż deklarowana porcja w nazwie przeliczymy kwotę i zrobimy zwrot.

Karp świeży dzwonko ok. 350 (1 szt.) (zamów do poniedziałku do 9:00)

19,40 

Cena za 1 kg: 55,44 zł

W przypadku otrzymania ryby o mniejszej wadze niż deklarowana porcja w nazwie przeliczymy kwotę i zrobimy zwrot.

Łosoś jurajski na ciepło wędzony ok. 350 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

66,70 

Filet z łososia wędzony na ciepło przez Pana Suma.

Pstrąg świeży patroszony ok. 500 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

27,72 

Cena za 1 kg: 55,44 kg

W przypadku otrzymania ryby o mniejszej wadze niż deklarowana porcja w nazwie przeliczymy kwotę i zrobimy zwrot.

Karp świeży filet ok. 500 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

34,65 

Cena za 1 kg: 69,30 zł

W przypadku otrzymania ryby o mniejszej wadze niż deklarowana porcja w nazwie przeliczymy kwotę i zrobimy zwrot.

Łosoś jurajski na zimno wędzony ok. 350 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

69,30 

Wędzony na zimno łosoś przez Pana Suma – filet o wadze ok. 350 g.

Sum świeży filet ok. 500 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

43,31 

Filet z suma afrykańskiego ze stawu hodowlanego Pana Suma.

Cena za 1 kg: 86,63 zł

W przypadku otrzymania ryby o mniejszej wadze niż deklarowana porcja w nazwie przeliczymy kwotę i zrobimy zwrot.

Paprykarz z fasoli 240 g

9,24 

Paprykarz z fasoli. Pasta kanapkowa, której głównym składnikiem jest fasola, marchew i cebula.

Przetwory wyrabiane w całości ręcznie. Z produktów pozyskiwanych od lokalnych dostawców, najwyższej jakości. Nasze produkty posiadają znak Dziedzictwa Kulinarnego. Bez dodatków ulepszaczy oraz konserwantów.

Skład: cebula 32%, marchew 29%, fasola 22%, pstrąg tęczowy 9%, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, papryka wędzona, papryka słodka, sos sojowy, płaty nori, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz.