Seryo z Pestko 160 g

15,45 

Krem kanapkowy ze słonecznika.

SERYO naturalny to wyjątkowa alternatywa dla serków kanapkowych. Ma idealną do rozsmarowania na pieczywie, gładką konsystencję. Osobiście polecamy również do naleśników, na tortillę lub do burgerów. Po wymieszaniu z wodą, uzyskujemy pyszny sos do sałatek, zapiekanek lub zabielania zup.

Naturalny smak to doskonała baza dla ulubionych dodatków – kiszonych ogórków, oliwek, kaparów, cebuli, ziół, rzodkiewki, szczypiorku – ogranicza Cię jedynie wyobraźnia i własne preferencje.

Seryo naturalny nie zawiera żadnych konserwantów, ulepszaczy, substancji zagęszczających. Jest to najwyższej jakości, w 100% naturalny, roślinny produkt – bezglutenowy, bez laktozy, bez dodatku cukru, oleju palmowego, soi, orzechów. Będący podstawą jego składu słonecznik, to bogate źródło witamin, aminokwasów, błonnika i nienasyconych kwasów tłuszczowych.

Skład: pestki słonecznika, olej słonecznikowy nierafinowany, cytryna, pestki dyni, natka pietruszki czosnek, sól morska

Termin przydatności: 3 miesiące

Dostępność: 10 szt.

This field can't be Empty

160g

This field can't be Empty
Kategorie: , SKU: 3602

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Seryo z Pestko 160 g”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


Przy ocenie i komentarzu zostanie opublikowane Twoje imię.

wyczyść formularzOpublikuj komentarz

Zadaj pytanie o wyrób

  • Imię i nazwisko/Nazwa firmy
  • E-mail
  • Nr telefonu (opcjonalnie)
  • Zapytanie o wyrób
  • captcha
  • Zgoda na przetwarzanie danych

  • Na podstawie art. 23 ust. 1 pkt. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu obsługi zapytania ofertowego.
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do obsługi zapytania ofertowego (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz.883).