Gnocchi z borowikami i ricottą

34,82 500 g

This field can't be Empty

Delikatna, kremowa ricotta z aromatycznymi borowikami tworzy aksamitne nadzienie zamknięte w ziemniaczanej poduszeczce. Ugotuj niezwłocznie (najpóźniej następnego dnia) i zjedz albo zamroź. Wrzucić do wrzącej wody, gotuj przez 3-4 minuty. Produkt świeży, następnie głęboko mrożony, rozmraża się w transporcie. Masa: 500/worek. Skład: woda, płatki ziemniaczane, ser ricotta (serwatka i śmietanka z MLEKA, sól), borowiki gotowane (7%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka PSZENNA, bułka tarta (mąka PSZENNA, sól, drożdże), cebula, sól, przyprawy, olej rzepakowy, mąka ryżowa.

Brak opinii dla Gnocchi z borowikami i ricottą

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Gnocchi z borowikami i ricottą”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


Przy ocenie i komentarzu zostanie opublikowane Twoje imię.

wyczyść formularzOpublikuj komentarz