Kimchi z wakame

23,67 500 g

This field can't be Empty

To kiszonka o intensywnym smaku. Musująca i dość pikantna, dzięki oryginalnej papryce w płatkach gochugaru oraz dużej ilości przypraw: czosnku, cebuli, imbiru, słodkiej papryki i melasy z trzciny cukrowej. Intensywny smak umami, zyskuje dzięki wywarowi z grzybów shiitake, wodorostów kombu i wakame, na bazie którego przygotowujemy kleik ryżowy. Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy. Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

Kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, por, cebula, imbir, czosnek, grzyby shiitake, wodorosty wakame, kleik ryżowy, melasa z trzciny cukrowej, papryka gochugaru, papryka słodka, sól.

Data przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty produkcji.

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

Brak opinii dla Kimchi z wakame

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Kimchi z wakame”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


Przy ocenie i komentarzu zostanie opublikowane Twoje imię.

wyczyść formularzOpublikuj komentarz

Kategorie: ,