Ośmiornica wędzona na gorąco cała

369,59 min. 600 g

This field can't be Empty

Idealnie zamarynowana, następnie ugotowana do miękkości tak, że można kroić ją łyżką. Po takiej obróbce wędruje do wędzarni, gdzie przez 8 godzin gorący dym olchowy wyciąga z niej przepiękny kolor i dodaje sprężystości. Można ją serwować na zimno w formie carpaccio, sałatki lub na ciepło obsmażoną na oliwie albo jako dodatek do np. do makaronu. Rozpiętość wagowa jest podyktowana nieujednoliconą wagą ośmiornic.

10 dni

vacuum

Brak opinii dla Ośmiornica wędzona na gorąco cała

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Ośmiornica wędzona na gorąco cała”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


Przy ocenie i komentarzu zostanie opublikowane Twoje imię.

wyczyść formularzOpublikuj komentarz