Gapa

Gapa

W gospodarstwie Gapa pasją jest zdrowy tryb życia i wiara w to, że to co jemy, ma wpływ na nasze samopoczucie i zdrowie. Wysokie standardy i sprzedaż najwyższej jakości mięsa z certyfikatem ekologicznym to przyświecający im cel. Gospodarstwo znajduje się w otulinie Kaszubskiego Parku Krajobrazowego. Otaczają je łąki i piękny las liściasto-iglasty, gdzie kurczaki mogą swobodnie dziobać dary ziemi: liście pokrzywy i lipy, igliwie sosnowe i jodłowe oraz uwielbianą przez nie koniczynę oraz mniszka lekarskiego. Kuraki mają wolny wybieg na przepiękny las i łąkę. Są traktowane domowo i bez niepotrzebnego stresu. Dzięki temu mięso z  ekologicznych kurczaków, które trafi na Państwa stoły będzie, bo po prostu jest, kruche i ma głęboki, bogaty smak.

Certyfikat EKO: P 123 21

W tym momencie nie mamy dostępnych produktów od tego dostawcy. Poznaj ofertę innych małych wytwórców i rzemieślników.

Alt Naturalnie, bezpośrednio od rolników i małych manufaktur Bez ich pasji nie byłoby naszego TARGU. Poznajcie kilku z nich. Od pierwszych 5 dostawców w 2017 roku nasza współpraca rozwinęła się dziś do ponad 90 rolników, ogrodników, hodowców czy rzemieślników i z tygodnia na tydzień rośnie!
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.