Gapa

W gospodarstwie Gapa pasją jest zdrowy tryb życia i wiara w to, że to co jemy, ma wpływ na nasze samopoczucie i zdrowie. Wysokie standardy i sprzedaż najwyższej jakości mięsa z certyfikatem ekologicznym to przyświecający im cel. Gospodarstwo znajduje się w otulinie Kaszubskiego Parku Krajobrazowego. Otaczają je łąki i piękny las liściasto-iglasty, gdzie kurczaki mogą swobodnie dziobać dary ziemi: liście pokrzywy i lipy, igliwie sosnowe i jodłowe oraz uwielbianą przez nie koniczynę oraz mniszka lekarskiego. Kuraki mają wolny wybieg na przepiękny las i łąkę. Są traktowane domowo i bez niepotrzebnego stresu. Dzięki temu mięso z ekologicznych kurczaków, które trafi na Państwa stoły będzie, bo po prostu jest, kruche i ma głęboki, bogaty smak.
Certyfikat EKO: P 123 21


Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.
