Pan Sum

Pan SumPan Sum od ponad 5 lat zajmuje się hodowlą suma afrykańskiego na małej wsi niedaleko Góry Kalwarii. Innowacyjna hodowla w obiegu zamkniętym R.A.S. otoczona sadami, pozwala na hodowlę ryb bez konieczności stosowania antybiotyków. Wędzenie suma metodą tradycyjną rozpoczęliśmy w momencie uzyskania pierwszej ryby handlowej. Na prośbę naszych Klientów zaczęliśmy też wędzić inne gatunki ryb. Uczestniczyliśmy w Targu Rybnym w Warszawie właściwie od samego jego powstania. Obecnie spotkać nas można na cośrodowym Targu Rolniczym w Fortecy Kręglickich.

Pan Sum to nie tylko pyszne wędzone sumy ale również łosoś jurajski świeży lub wędzony na zimno. Dostępne są również takie ryby jak pstrąg, jesiotr, halibut, karp czy łosoś. Wybierając świeże ryby od Pan Sum otrzymują Państwo gwarancję nie tylko najwyższej jakości surowca ale również informację o lokalny pochodzeniu produktów.

Bez względu na okoliczność, czy jest to "zwykły - niezwykły" obiad, czy uroczystość rodzinna lub święta zachęcamy do wyboru poniższych wspaniałych i smacznych ryb. Zapraszamy do zapoznania się z poniższa ofertą i zakupów. Jako sklep Pora na Pola gwarantujemy dostawę odpowiednio zapakowanych i zabezpieczonych ryb tak aby utrzymać ich świeżość.

Wyświetlanie wszystkich 12 wyników

Wyroby dostawcy:

Makrela wędzona ok. 300 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

12,61 

Wędzona w całości makrela, przygotowana tradycyjną metodą w małej mazowieckiej wsi, ręcznie patroszona przez Pana Suma. Jedna z najpopularniejszych w Polsce ryb wędzonych, pełna nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz selenu. Z wędzonej makreli przyrządzimy aromatyczne pasty do pieczywa lub makaronu, sałatki, a nawet zapiekanki.

Pstrąg wędzony ok. 350 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

29,45 

Smakowity pstrąg wędzony przez Pana Suma. Ze względu na wysokie wymagania hodowlane pstrąg jest rybą wyjątkowo czystą, o mięsie pełnym wartościowych składników odżywczych. Wędzony pstrąg jest doskonałym sposobem na szybki, a jednocześnie wyborny posiłek. Wystarczy podać go z sałatką ze świeżych warzyw i zapiekanymi ziemniakami.

Halibut wędzony dzwonko ok. 350 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

41,58 

Dzwonki wędzonego halibuta od Pana Suma. Pachnące naturalnym dymem drzewnym, białe kawałki tłustego halibuta w ciemnej wędzonej skórce to doskonała propozycja na pożywny obiad. Wędzonego halibuta możemy podać w towarzystwie wędlin, przygotować z niego azjatycki gulasz, niebanalną zupę rybną lub prostą i pyszną pastę do kanapek.

Pstrąg świeży patroszony ok. 500 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

27,72 

Świeży pstrąg patroszony od Pana Suma, specjalizującego się w dostarczaniu najwyższej jakości ryb od lokalnych hodowców. Ryba pyszna i bardzo zdrowa, charakteryzująca się niezwykle czystym mięsem. Pstrąg świetnie smakuje pieczony lub grillowany w najprostszy sposób, z domowym masłem oraz plastrami cytryny, podany ze smakowitymi warzywami.

Łosoś jurajski na ciepło wędzony ok. 350 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

66,70 

Łosoś wędzony przez Pana Suma metodą na gorąco. Filety z soczystej ryby o intensywnym aromacie prawdziwego dymu wędzarniczego, cenne źródło pełnowartościowego białka oraz kwasów omega-3 i omega-6. Wędzony łosoś świetnie sprawdzi się jako składnik dań z kaszą czy makaronem lub jako imprezowa przekąska – zawijany z tortillą w smakowite roladki.

Łosoś jurajski na zimno wędzony ok. 350 g (zamów do poniedziałku do 9:00)

69,30 

Filet z wędzonego łososia od Pana Suma. Ryba wędzona powoli, w niskiej temperaturze zyskuje cudowny, głęboki aromat dymu i jest przepyszna. Wędzonego łososia możemy podać z ulubionym pieczywem, koperkiem i masłem lub kwaśną śmietaną, przyrządzić z niego fenomenalny tatar lub użyć do stworzenia domowego sushi.