HummusPlus

HummusPlus

Pan Amer Al Bahri dzieciństwo spędził w Syrii, więc bardzo dobrze wie, jak powinien smakować hummus idealny. Po przyjeździe do Polski nie mógł znaleźć hummusu o takim smaku, jaki znał ze swojego domu, więc postanowił otworzyć własną produkcję tutaj, w Warszawie, pod szyldem HummusPlus. Hummus ma najprostszy możliwy skład, a półprodukty takie jak ciecierzyca i sezamowa pasta tahini dostarczane są z Syrii. Pan Amer robi hummus według przepisu swojej babci.

Alt Naturalnie, bezpośrednio od rolników i małych manufaktur Bez ich pasji nie byłoby naszego TARGU. Poznajcie kilku z nich. Od pierwszych 5 dostawców w 2017 roku nasza współpraca rozwinęła się dziś do ponad 90 rolników, ogrodników, hodowców czy rzemieślników i z tygodnia na tydzień rośnie!
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.