Ferment Kombucha

Ferment KombuchaW Wasze ręce oddajemy
kombuchę, która jest żywym,
w pełni naturalnym produktem.
Starannie wyważona, niespieszna
fermentacja w małych kadziach
zapewnia jej oryginalny smak
i prozdrowotne właściwości.

FERMENT Kombucha to jedyna
taka kombucha w Polsce. Nie zwlekaj,
wybierz poniżej napój kombuchę
od Ferment i zakosztuj w
prawdziwie naturalnym smaku.

Wyświetlanie wszystkich 3 wyników

Wyroby dostawcy:

Kombucha EKO 330 ml lawenda z cytryną

9,25 

Żywy napój powstający z naturalnych herbat, Rooibosa i Yerba Mate, fermentowanych symbiotycznym grzybkiem japońskim przez lokalnego producenta Ferment Kombucha. Charakterystyczny, gorzkawy smak lawendy przełamany orzeźwiającą cytryną.

Skład: napar z herbaty zielonej BIO, napar z herbaty oolong BIO, napar z Rooibosa BIO, napar z Yerba Mate BIO, cukier trzcinowy BIO, suszony kwiat lawendy BIO, świeże cytryny BIO, symbiotyczna kultura bakterii i drożdży Kombucha.

Kombucha EKO 330 ml imbir

9,25 

Słodko-kwaśny, lekko musujący napój o aromacie imbirowym, wytwarzany lokalnie w procesie fermentacji naparu herbacianego przez symbiotyczną kulturę bakterii i drożdży Kombucha.

Skład: napar z herbaty zielonej BIO, napar z herbaty oolong BIO, napar z Rooibosa BIO, napar z Yerba Mate BIO, cukier trzcinowy BIO, świeży imbir BIO, symbiotyczna kultura bakterii i drożdży Kombucha.

Kombucha EKO 330 ml hibiskus z miętą

9,25 

Orzeźwiający, kraftowy napój o rubinowym kolorze i aromacie mięty, wytwarzany naturalnie w miejscowości Dobczyn pod Warszawą. Powstaje na bazie mieszanki ekologicznych herbat z poddanych fermentacji przez grzybek Kombucha.

Skład: napar z herbaty zielonej BIO, napar z herbaty oolong BIO, napar z Rooibosa BIO, napar z Yerba Mate BIO, cukier trzcinowy BIO, suszone kwiaty hibiskusa BIO, świeże liście mięty BIO, symbiotyczna kultura bakterii i drożdży Kombucha.