CZECO
CZECO to niewielka pracownia czekolady stworzona przez Annę – pasjonatkę czekolady w jej naturalnej odsłonie. W recepturach czekolad na pierwszym miejscu jest smak i zdrowie – dlatego czekolady wytwarzane są tylko z najwyższej jakości kakao z Republiki Dominikany oraz z ekologicznego cukru trzcinowego lub ksylitolu – nie ma w nich żadnych tanich wypełniaczy czy polepszaczy smaku, bo przecież nie ma sensu poprawiać natury. Marka CZECO jest odpowiednia zarówno dla koneserów, jak i dla osób, które po prostu cenią sobie zdrowe jedzenie i mają czasami ochotę na coś słodkiego. Czekolady ekologiczne od dostawcy CZECO posiadają certyfikat PL-EKO-07-15942 - to potwierdzenie i gwarancja najwyższej jakości dostępnych tutaj czekoladowych słodkości. Produkowane w CZECO czekolady nie posiadają emulgatorów - lecytyny, nienaturalnych aromatów, dodatków czy ulepszaczy.
Certyfikat EKO: PL-EKO-07-15942 (20)
Dzięki nim na Wasze stoły trafia to, co najlepsze, a dzięki Wam mają poczucie, że ich ciężka praca ma sens.